fbpx Skip to content

Referenser

Olika projekt & fina ord

Vill du också jobba ihop med mig för att stärka ditt varumärke?

Logotyp, hemsida & tryckmaterial

Hos Maria Fotvård

”Vilken makalös tur jag hade som hittade Erika. Som med stort tålamod, varmt hjärta, inkännande sätt, med fingertoppskänsla och noggrannhet skapat min fina logotype och hemsida.

Hela processen visar hur professionell hon är ut i minsta detalj, allt är så genomtänkt och fint paketerat.”

― Maria Fasth

Hemsida

Blomsteratelje Strå

”Erika är inkännande och lyhörd och driver arbetet framåt i ett mjukt flöde. Hon fångade känslan jag vill förmedla på ett fantastiskt vis, i allt från färgnyanser till, ja, hela det visuella uttrycket.

Erika är lugn och trygg, tydlig i sina förklaringar och kunnig i sitt yrke.

Jag är supernöjd med min hemsida och ser fram emot att anlita Erika igen, i mitt fortsatta arbete som nystartad egenföretagare.”

― Ulrika Niklasson

Logotyp

Katja Pi

”Erika har hjälpt mig med min logotyp. Hon lyssnade in mina önskemål och skapade en logotyp som återspeglade mig perfekt. Enkel att samarbeta med och hon har en fantastisk känsla för det visuella.

Rekommenderar verkligen Erika om du behöver hjälp.”

― Katja P. Isaksson

Varumärkesdesign, hemsida & tryckmaterial

Sat Nam Atma Yoga & HEAL

”Erika lyssnade på mina förslag och önskemål. Hon skapade min logotyp, grafiska profil och hemsida samt visitkort och informationsblad. De speglar exakt vad min verksamhet gör och vem jag är.

Detsamma gäller det andra projektet med HEAL som hon hjälpte mig med. Det var verkligen spot on! Så tacksam för Erikas lyhördhet!”

― Camilla Fogelgren

Hemsida & Support

Sveriges Blåbandsungdom

”För oss blev Erika lite av en räddare i nöden. Vår gamla sida hade blivit trasig och vi var redo att ta vem som helst för att få det fixat direkt. Nu tog vi som tur var inte vem som helst, vi valde Erika och det resulterade i den snyggaste och mest lättnavigerade sida vi någonsin haft.

Rekommenderar helhjärtat Erika Elinor Creative Studio.”

― Tjarls Metzmaa

Hemsida

Hillesgården

”Innan Erika gav vår webbplats ett helt nytt utseende gjorde hon en noggrann genomgång av behov och målgrupper tillsammans med oss. Vi är supernöjda med resultatet, och kan verkligen rekommendera Erika!

Hon har massor av genomförbara idéer och är både trevlig, professionell och väldigt lätt att samarbeta med.”

― Elisabeth Linder