fbpx Skip to content
Erika Anna Elinor Zakariasson Gustafsson Trollhättan Grafisk designer Webbdesigner

Om mig

Hej, jag heter Erika!

Jag hjälper dig som företagare stärka och etablera ditt varumärke. På ett mjukt sätt leder jag dig genom processen.

Med över 10 års erfarenhet av grafisk kommunikation och webbdesign, både genom arbetsplats, yrkeshögskola och ett genuint intresse, levererar jag unika och optimerade lösningar med noggrann design.

Min arbetsprocess resulterar i mer än snygg design utan kombinerar även strategi och personlighet. Där du ska känna dig trygg och (framförallt) nöjd med din investering.

Låt oss lära känna varandra

Vad tror du om att ta en digital kaffe?

Min historia

Med steg mot min drömtillvaro!

Kreativiteten har alltid varit en del av mig, då jag redan som ung kunde förlora mig i att rita, pyssla eller skapa något via digitala verktyg.

Jag är en högkänslig, lugn och ödmjuk kreatör som drivs av att följa mitt hjärta. Med längtan för ett enklare och mer harmoniskt liv. Uppskattar ordning och reda, där framförhållning är en viktig grundsten i min vardag.

Bor sedan en tid tillbaka i centrala Trollhättan tillsammans med min man, vår lilla son och en säregen innekatt. Men vi drömmer om ett litet hus på landet. Där vi kan leva nära naturen med olika djur och en rik trädgård.

Under många år har jag drömt om att driva eget företag, vilket jag har gjort på hobbynivå. Men valde att äntligen ta steget i början av 2022 med att registrera min firma. Min tidigare föräldraledighet och nuvarande studier har givit mig tiden och modet att våga satsa ännu mer. För att kunna etablera min drömtillvaro.

Erika Anna Elinor Zakariasson Gustafsson Trollhättan Grafisk designer Webbdesigner Hunneberg

Säg gärna hej via sociala medier eller mail →